Віконні ролети ціни

Ви зараз зайняті пошуком відповідних штор для Вашого будинку? Ви бажаєте освіжити свою кімнату і зробити її трохи світліше? В такому випадку, Вам потрібні віконні ролети, ціни на які ми пропонуємо дуже привабливі.

ТОВ «ПП Геліос» готові запропонувати Вам відмінні віконні ролети, ціни на них не будуть для Вас високими. Вся пропонована продукція, а також фото виконаних нами робіт представлені на сайті нашого підприємства.

Віконні ролети ціниНіщо так приємно не освітлить Вашу кімнату, як вдало підібрані віконні ролети (ціни уточніть по телефону). Своїм клієнтам, які шукають ролети в дитячу або в спальню, ми рекомендуємо вибрати тканини ролета світліші, ніж стіни кімнати. Якщо у Вас темні шпалери, то виберіть ролет трохи світліший, ніж шпалери, хоч і одного кольору. Це дозволить сонячному світлу освітлювати Вашу кімнату, і вона не буде тьмяною.

Сьогодні багато хто забув, що таке великі і громіздкі штори. У більшості квартир або будинків з сучасним ремонтом можна побачити різноманітні віконні ролети (ціни можуть відрізнятися). Але, якщо Ви не хочете розлучатися з улюбленими шторами, Ви можете залишити їх для краси, а ролети використовувати як тюль або штори.

В адміністративних будівлях можна побачити білі або бежеві віконні ролети (ціни у нас хороші), вони більш офіційні і строго виглядають. У дитячих установах можна зустріти ролети рожевих і інших ніжних квітів, а також різнокольорові ролети, з дрібними дитячими малюнками. Словом, в кожній установі є свої правила і вимоги, навіть до ролетів.

Якщо Ви маєте бажання урізноманітнити Ваше житло, замовте у нас віконні ролети, ціни на них Ви можете дізнатися після консультації менеджера.