Ролети на вікна тканинні ціни

Ролети на вікна тканинні (ціни у нас гнучкі) – це відмінна альтернативна тюлі і штор. Вони відмінно підійдуть для офісу, спальні, дитячої та вітальні. Виконуються такі ролети за індивідуальними замовленнями, в різних кольорах і композиціях.

ТОВ «ПП Геліос» пропонує індивідуальне дизайнерське пошиття ролетів, гардин, штор і ламбрекенів. Якщо Вас цікавлять ролети на вікна тканинні, то ціни у нас цілком прийнятні і гнучкі.

Ролети на вікна тканинні ціниКожна турботлива господиня подбає про придбання необхідних аксесуарів для дизайну вікон. Зараз все частіше в сучасних квартирах і офісах можна побачити різнокольорові жалюзі або ролети. Вони відрізняються своєю практичністю і легкістю у використанні. Крім того, ролети на вікна тканинні (ціни уточнюйте) прості в догляді, так що будь-яка господиня може привести їх у порядок.

Ролети на вікна тканинні (ціни в Києві можуть бути різними) не тільки захищають побутове або офісне приміщення від прямих променів сонця, а й служать шторами в темний час. Також ролети тканинні є відмінним дизайнерським штрихом, що доповнює інтер'єр Вашого будинку або квартири. Ролети бувають з відкритою і закритою системою, є ролети на пультовому управлінні, з системою «день і ніч». Найцікавіші з лінійки закритих ролетів є фоторолети.

Щоб виготовити ролети на вікна тканинні (ціни в нашій компанії хороші), ми використовуємо тільки імпортні тканини зарубіжних виробників (Туреччина, Польща та інші країни). Наша організація працює в даній сфері більше 10 років, а наші роботи представлені на тисячах об'єктів по місту Києву і області.

Вас зацікавили ролети на вікна тканинні, ціни щоб були адекватні? Вам необхідно залишити всю інформацію по вимірах за телефонами на нашому сайті.